mahendras

Now Subscribe for Free videos

Subscribe Now

Thursday, 17 August 2017

SSC Quiz | English Language | 17 - 08 - 17

Mahendra Guru : Online Videos For Govt. Exams
SSC Quiz | English Language | 10 - 08 - 17





Sentence completion

(1) Our Principal’s speech was so_______ that we were all ears.

(a) intricate (b) interesting

(c) interminable (d) indeterminate

Ans-b


(2) You must have waited until the invigilator ________ the question paper.

(a) has signed (b) signed

(c) signature (d) signs

Ans-b

(3) We shall complete the assignment before he ____________ back.

(a) came (b) is coming

(c) will come (d) comes

Ans-d

(4) You ________ better wait for your chance.

(a) had (b) could

(c) may (d) should

Ans-a

(5) They stood _____ Karan, but could not speak a single word for a while.

(a) for (b) to

(c) before (d) about

Ans-c

(6) Aman ______ the necessity of acting promptly.

(a) admired (b) appreciated

(c) eulogised (d) praised

Ans-b


(7) Hardly ______ started working when his father provoked. 

(a) had he (b) did

(c) he had (d) they did

Ans-a

(8)The teacher was annoyed _______ the students.

(a) at (b) on

(c) with (d) upon

Ans-c

(9) He is blind _______ one eye.

(a) from (b) in

(c) by (d) of

Ans-d

(10)They are being accused ______ robbery.

(a) of (b) off

(c) about (d) in

Ans-a







0 comments:

Post a Comment

MAHENDRA GURU

Copyright © 2017-18 www.mahendraguru.com All Right Reserved Powered by Mahendra Educational Pvt . Ltd.