mahendras

Now Subscribe for Free videos

Subscribe Now

Saturday, 5 August 2017

SSC Quiz | English Language | 05 - 08 - 17

Mahendra Guru : Online Videos For Govt. Exams
SSC Quiz | English Language | 05 - 08 - 17


Questions based on ‘Phrasal Verb’

1. You must think _______ the proposal.

(a) off   (b) to

(c) into (d) over

Ans-d

2. The court bailed him ______.

(a) on   (b) in

(c) out (d) up

Ans-c



3. They decided to call _____ the meeting.

(a) off  (b) up

(c) out (d) in

Ans-a

4. The government has announced many plans to cut ______ on defence spending by 10% next year.

(a) out (b) back

(c)in   (d) down

Ans-b

5. His suggestions do not bear ____ my problems.

(a) on    (b) up

(c) with (d) at

Ans-a

6. The aeroplane burned ____ completely when the bomb blasted.

(a) down (b) up

(c) out (d) away

Ans-b

7. You can not cut _____ your competitor because he is more powerful.

(a) up (b) down

(c) off (d) out

Ans-d

8. He is dying _____ a cake.

(a)for (b) off

(c)down (d) in

Ans-a

9. You shouldn’t have handed ____ the work to him.

(a) down (b) over

(c)about (d) back

Ans-b

10. The campaign went _____ peacefully all day long.

(a) in (b) back

(c) off (d) at

Ans-c

0 comments:

Post a Comment

MAHENDRA GURU

Copyright © 2017-18 www.mahendraguru.com All Right Reserved Powered by Mahendra Educational Pvt . Ltd.