mahendras

Now Subscribe for Free videos

Subscribe Now

Wednesday, 21 February 2018

Test Your Vocabulary For SBI Clerk and Syndicate Bank PO | 21 - 02 -18

mahendra Guru
Test Your Vocabulary For SBI Clerk and Syndicate Bank PO | 21 - 02 -18

Test Your Vocabulary has been introduced to help the students who are preparing for competitive exams to gain confidence.Vocabulary is important for any competitive exam especially for English Language subject whether it is an objective exam or descriptive exam. Mostly, students get confused with the synonyms and antonyms of a particular word. So to enhance their vocabulary along with synonyms and antonyms, here is a quiz provided to test their vocabulary ability.


1. Find the antonyms of rook 

(A) Give 

(B) Bilk 

(C) Steal 

(D) Swindle 

2. Find the antonyms of vicious 

(A) Corrupt 

(B) Wrong 

(C) Savage 

(D) Normal 

3. Find the antonyms of virtuous 

(A) Good 

(B) Ethical 

(C) Innocent 

(D) Wicked 

4. Find the antonyms of celibate 

(A) Virgin 

(B) Pure 

(C) Continent 

(D) Active 

5. Find the antonyms of promiscuous 

(A) Immoral 

(B) Abandoned 

(C) Wanton 

(D) Careful 

6. Find the antonyms of chaste 

(A) Pure 

(B) Incorrupt 

(C) Dirty 

(D) Platonic 

7. Find the antonyms of lewd 

(A) Vulgar 

(B) Indecent 

(C) Clean 

(D) Bawdy 

8. Find the antonyms of rogue 

(A) Trustworthy 

(B) Crook 

(C) Rascal 

(D) Swindles 

9. Find the antonyms of miscreant 

(A) Criminal 

(B) Reprobate 

(C) Corrupt 

(D) Moral 

10. Find the antonyms of villainous 

(A) Good 

(B) Nefarious 

(C) Shady 

(D) Vie 



Answer- 1. (A) 2. (D) 3. (D) 4. (D) 5. (D) 6. (C) 7. (C) 8. (A) 9. (D) 10. (A)


Copyright © 2017-18 www.mahendraguru.com All Right Reserved Powered by Mahendra Educational Pvt . Ltd.