mahendras Quant Questions | NIACL Assistant 2017 | 17.04.2017 ~ Daily Current Affairs,Reasoning Questions,English,SBI PO,IBPS

Monday, 17 April 2017

Quant Questions | NIACL Assistant 2017 | 17.04.2017

  Quant Questions | NIACL Assistant 2017 | 17.04.2017

Directions (Q.1-10): What should come in place of the question mark (?) in the following series?


1. 680 655 704 623 744 ?

a) 575
b) 675
c) 600
d) 913
e) None of these

2. 10 10 20 ? 110 300 930

a) 40
b) 35
c) 45
d) 50
e) 60

3. 1 ? 22 188 2052 28748

a) 2
b) 3
c) 6
d) 16
e) 10

4. 50327 7169 1215 223 76 ?

a) 1
b) 2
c) 3
d) 4
e) 8

5. 14 34 62 ? 142 194

a) 94
b) 98
c) 108
d) 112
e) None of these

6. 124 215 342 511 ? 999

a) 695
b) 625
c) 728
d) 806
e) 573

7. 516 256 126 61 28.5 ?

a) 12.25
b) 16.75
c) 14.25
d) 20.20
e) 18.7

8. 7 21 50 109 ? 467

a) 198
b) 228
c) 372
d) 402
e) 275

9. 18 82 118 134 138 ?

a) 132
b) 198
c) 125
d) 138
e) 92

10. 5 22 103 406 ? 2422

a) 1516
b) 1298
c) 1136
d) 1602
e) 1213


Answer

1. a 2. c 3. c 4. d 5. b 6. c 7. a 8. b 9. d 10. e


Share:

Preparing For SSC CGL 2017 ?

LIVE PSS

MAHENDRAS 2 IN 1 APP

DIGI NOTES

BOOSTER

ONLINE E-MICA

DIGI PAGE